CaravanMoverShop NL-VeenendaalNL-Veenendaal


Showroom en montage
In NL-Veenendaal hebben wij een showroom en werkplaats. Hier hebben wij de meeste producten op voorraad. Tijdens onze openingstijden is hier iemand aanwezig om uw vragen te beantwoorden en om u te adviseren welke oplossing voor uw toepassing de juiste is.
Adres:
Standaardruiter 21-9, 3905PT NL-Veenendaal
E-mail:
Openingstijden:
Demonstratiedagen:
Klantenservice:
NL: 085-7843666 (tot 17.00 uur bereikbaar)

pand te Veenendaal

CaravanMoverShop NL-Veenendaal


De locatie op de plattegrond:


kaart pand te veenendaal

Hoe bij ons te komen


Deze vestiging is zeer eenvoudig te vinden, vanaf de snelweg de rondweg op; na de bochten naar rechts, eerste rechts en dan linksaf. Doorrijden tot einde van de weg (waar de weg naar rechts gaat).

caravanmovershop veenendaal aanrijroute

Overnachten op een camping


Camping de Grebbelinie


Een prachtige plek, tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe: het kasteeldorp Renswoude met haar vriendelijke uitstraling, de rust van het platteland en onze gastvrijheid. Deze combinatie maakt Camping de Grebbelinie tot een heerlijke en bijzondere vakantiebestemming!


caravanmovershop veenendaal grebbelinieinformatie


Camping Bergbad


Vlakbij Veenendaal, in het plaatsje Elst, is er een camping waar u kunt overnachten mocht dit nodig zijn.
De camping aan de rand van het Nationale Park "De Utrechtse Heuvelrug" is ideaal voor gezinnen met kinderen, rustzoekers en natuurliefhebbers. Wandelaars en fietsers zijn ook op de juiste plek. Tegenover de ingang van de camping, ligt de toegang van het bos.
informatie


Wat te doen in de omgeving


Winkelcentrum Veenendaal


U kunt bij ons in Veenendaal het gezellige centrum bezoeken. Ons centrum heeft een grote winkelstraat en een overdekt winkelcentrum. Hier is het mogelijk om te genieten van een hapje en een drankje.


caravanmovershop veenendaal centrum veenendaal
Cultuurfabriek Veenendaal


Bent u gek op cultuur en bent u benieuwd naar de geschiedenis van Veenendaal? Neem dan eens een kijkje bij de cultuurfabriek in ons centrum. In dit museum ziet u hoe Veenendaal vroeger was en hoe ons dorp zijn naam gekregen heeft.


caravanmovershop veenendaal cultuurfabriekinformatie


Ouwehands Dierenpark in Rhenen


Hier kunt u met uw gezelschap de hele dag heerlijk vertoeven en alle dieren, waaronder de bekende pandaberen, van het dierenrijk bekijken. Het is één van de grootste dierentuinen van ons land en is makkelijk bereikbaar.


caravanmovershop veenendaal ouwehandsdierenparkinformatie


Dierenkamp Dragonder


Heeft u de kinderen mee, dan is er ook de mogelijkheid om bij de kinderboerderij in Veenendaal te gaan kijken. Het is een klein parkje waar u een tijdje kunt verblijven om o.a. te kijken bij de geiten, verschillende soorten eenden en andere dieren die er rond lopen.


caravanmovershop veenendaal dragonderAdres: Gersteveld 29, 3902 EL Veenendaal


Kwintelooijen


Net buiten Veenendaal ligt het prachtige Kwintelooijen. Hier is het mogelijk om een mooie wandeling te maken en te genieten van de rust en de schone natuur terwijl wij met uw caravan aan de slag gaan. Durft u het aan om de trappen te nemen naar boven? Dan heeft u een geweldig uitzicht over de hele omgeving. Een echte aanrader!


caravanmovershop veenendaal kwintelooijeninformatie


Winkelcentrum Rhenen


Mocht u uitgekeken zijn op Kwintelooijen, dan kunt u door rijden naar Rhenen dat naast Veenendaal ligt. Hier is het mogelijk om de winkelstraat door te lopen en de oude toren van Rhenen te beklimmen.


caravanmovershop veenendaal rhenen
Pannenkoekenhuis de Bijenmarkt


Heeft u zin in een lekkere pannenkoek, dan is er ook nog de mogelijkheid om langs pannenkoekenhuis de Bijenmarkt te gaan.
Gelegen aan de rand van Veenendaal aan de N418 en vlakbij de afslag Veenendaal-West van de A12. Hier kunt u in de omgeving lekker wandelen of fietsen, bijvoorbeeld in de buurt van het naastgelegen Fort aan de Buursteeg.


caravanmovershop veenendaal bijenmarktinformatie


Wandel- en Fietsroute


Vanaf onze vestiging kunt u diverse fietsroutes nemen.
Vragen? mail ons op info@Onderhoudslader.nl Wij antwoorden erg snel.
Telefonisch zijn wij op werkdagen tot 17.00 uur bereikbaar op
NL: 085-7843666.
©2000-2018 CaravanMoverShop

Privacyverklaring | Algemene Voorwaarden | Juridisch | Contact | Facebook | Youtube | Google+ |