Ctek

Ctek acculader 6V

Ctek acculader 12V

Ctek acculader 24V

Ctek zonder 230v

Ctek Accessoires

Lithium acculader 12V

gebruikte acculader

TecMate

Optimate Accessoires

Xenteq

Xenteq LBC 12V

accu

Complete set

Lithium PowerXtreme

Lithium Reich MPP

Lithium Victron

Optima Yellow Top

Optima Blue Top

Optima Red Top

VMF accu

Lithium

Reich MPP

PowerXtreme
Ctek Multi XS 7.0


12 Volt volautomatische acculader 8 staps oplaadcyclus
Accucapaciteit: 14 - 150 Ah (onderhoud tot 225 Ah)
Laadstroom: 7 A
De lader heeft als bescherming IP65.Ctek Multi XS 7.0

Ctek Multi XS 7.0

Ctek Multi XS 7.0Ctek Multi XS 7.0 is geschikt voor accu's van 12 Volt. De lader heeft een laadstroom van 7 A. Het is een compacte volautomatische 8 staps oplaadcyclus met voedingsfunctie geschikt voor 12 Volt accu’s van 14 - 150 Ah. Onderhoud van accu's tot 225 Ah. De lader is beveiligd tegen omgekeerde polariteit en kortsluiting. De lader heeft als bescherming IP65. Garantie: 5 jaar. Soort accu's loodzuur (Standaard, Calcium, AGM, Gel). Ingangsspanning 220–240VCA, 50–60Hz.

Accuvoltage:12 Volt
Laadspanning:14,4 /14,7 /13,6 /15 Volt
Accucapaciteit:14 - 150 Ah
onderhoud tot225 Ah
Laadstroom7 A
Laadstroom:7
Type acculader:volautomatische 8 staps oplaadcyclus
Isolatie:De lader heeft als bescherming IP65.
Garantie:5 jaar
Ingangsspanning:220–240VCA, 50–60Hz
Soort accu's:loodzuur (Standaard, Calcium, AGM, Gel).
kortsluitingbescherming:De lader is beveiligd tegen omgekeerde polariteit en kortsluiting. met voedingsfunctie
Ctek

Het bedrijf Ctek


De Ctek laders zijn kwalitatief hoogwaardig. De laders zijn geschikt voor elke loodaccu, zoals de natte, MF, AGM (Optima), Calcium en gel. De acculader past het laadpatroon automatisch aan op de accu en laad de accu op de juiste wijze. Kortweg begint de acculader de accu eerst te herkennen, vervolgens te laden met maximaal vermogen en uiteindelijk springt de acculader over op een druppellaadstand. De acculader onthoudt ook na een stroomonderbreking de ingestelde stand.

De acculaders van Ctek zijn oorspronkelijk ontwikkeld voor Optima en zijn dus ideaal voor een Optima accu. De software is dermate uitgebreid dat elke loodzuur accu geladen kan worden met deze laders. Een acculader met druppellaadfunctie is nodig om een accu in topconditie te houden.

In 2011 hebben wij vanaf Ctek het recht gekregen het Ctek Certified Specialist logo te voeren op onze vestigingen en onze online shop. Hiermee zijn wij de enige externe webshop die dit logo mag voeren. Het logo wordt alleen gegeven aan specialisten die kennis van de Ctek producten en de toepassing hiervan hebben. Wij zijn met recht trots dat wij dit mogen voeren.
ctek certified specialist

Typecodering


De Ctek laders zijn logisch genummerd. Eerst letters en dan cijfers, bijvoorbeeld de Ctek MXS 5.0. De letter M staat voor Multi geschreven, deze laders zijn instelbaar op verschillende voltages en bijvoorbeeld een voedingsstand. De S staat voor 12V, de C voor 6V en de T voor 24 volt. De cijfers geeft de laadcapaciteit van de lader aan.

Werking


De Ctek acculader gaat te werk volgens een volautomatische achtstaps oplaadprocedure (niet alle stappen zitten in elk model):
Curve7000
Curve7000

1. Desulfatering
Een pulserende spanning verwijdert de sulfaataanslag van de loodplaten en herstelt de accucapaciteit.
2. Soft start
Startmodus voor de laadcyclus. De startfase houdt aan totdat de spanning op de accuklemmen gestegen is tot boven een vooraf ingesteld niveau, waarna de lader overschakelt op bulkladen. Als de spanning op de accuklemmen het ingestelde niveau niet binnen vooraf ingestelde tijd heeft bereikt, wordt het laden afgebroken. Er wordt een storing aangegeven. Dan is de accu defect of deze heeft een te grote capaciteit. Als u een grote accu oplaadt die volledig is ontladen, is het misschien nodig de lader na vooraf ingestelde tijd opnieuw te starten.
3. Bulk
Hoofdladen, waarin ca. 80% van het laden plaatsvindt. De lader levert een maximale stroom totdat de spanning op de accuklemmen een vooraf ingesteld niveau bereikt. Na een aantal uren schakelt de lader over op de volgende stap, ook als de maximale spanning niet is bereikt.
4. Absorptie
Complete oplading. De spanning op de accuklemmen blijft behouden op het ingestelde niveau. Tijdens deze fase wordt de stroom in opeenvolgende stappen verlaagd. Als de maximale tijd voor absorptie wordt overschreden, schakelt de lader automatisch over op analyse.
5. Analyse
Het laden wordt gedurende korte tijd onderbroken en de accuspanning wordt gemeten. Als deze te snel daalt, is de accu waarschijnlijk defect.
6. Recond
Als de accu sterk ontladen is, zorgt de gepatenteerde reconditioneringsfunctie voor zo ver mogelijk herstel van de accu.
7. Onderhoudsladen - float
Gedurende de eerste 10 dagen van onderhoudsladen wordt de accu onderhouden met een constante spanning. De accu is nu optimaal geladen.
8. Onderhoudsladen - puls
Het laadniveau varieert van 95% tot 100%. De accu ontvangt een puls wanneer de spanning terugvalt. Dit houdt de accu in een perfecte conditie wanneer hij niet gebruikt wordt. De lader kan maandenlang achtereen aangesloten blijven. Als de accu wordt belast en/of de spanning op de accuklemmen valt terug, start de lader een laadpuls totdat de spanning op de accuklemmen het vooraf ingestelde niveau heeft bereikt. Dan wordt de laadpuls onderbroken en de cyclus wordt herhaald zolang de lader in de fase pulsonderhoud is. Als de spanning op de accuklemmen nog verder terugvalt, keert de lader automatisch terug naar het begin van de laadcurve. Controleer zo mogelijk het waterpeil in de accu.

Eigenschappen


 • Laadt loodzuuraccu's op (nat, MF, gel, calcium en AGM)
 • Onderhoudspulsoplading verlengt de levensduur van de accu en levert superieur vermogen. •VOEDING-modus voor float-onderhoud tot 100% oplading (niet op elke lader).
 • Laadt ook nagenoeg geheel lege accu's op.
 • Pulsherstel van licht verzuurde accu's.
 • Lage drainlekstroom (zie *).
 • Lage spanningsrimpel (zie **).
 • Onafhankelijke invoerspanning (170-260V).
 • Uiterst efficiënt: 85%
 • Wordt geleverd met twee verwisselbare aansluitkabels, een met klemmen en een met oogaansluitingen (niet op de krachtigste laders).
 • De oplader kan maandenlang aangesloten blijven met minimale controle, ideaal voor voertuigen die alleen in bepaalde seizoenen worden gebruikt.
 • Compact ontwerp met bevestigingsgaten voor permanente aanbrenging.

Veiligheid


 • Elektronisch veilig, de oplader brengt geen schade toe aan de elektronica van het voertuig. Voor het opladen hoeft de accu gewoonlijk niet te worden afgekoppeld. Let wel dat de fabrikant van de auto dit wel altijd adviseert.
 • Minimale gasvorming en een vonkbeveiligingssysteem waarvoor patent is aangevraagd. (in de voedingmodus werkt de vonkvrijfunctie echter niet).
 • Beveiligd tegen kortsluiting en omgekeerde polariteit.
 • Dubbel geïsoleerd.
 • Beschermd tegen spatwater en stof (IP65); goedgekeurd voor gebruik buitenshuis (niet alle modellen).
 • Progressieve temperatuurbeveiliging.
 • Getest en goedgekeurd door Intertec SEMKO AB. Met veiligheidslabel, voldoet aan de volgende normen: EN 60335-1, EN 60335-2-29, EN 61000-3-2, EN 61000-3-3, EN55014-1.

Temperatuur


Om de oplader tegen oververhitting te beveiligen, beschikken vele laders over een stroombegrenzer. De stroom neemt af wanneer de omgevingstemperatuur stijgt. De stroom neemt ook af wanneer de oplader bedekt is, om deze tegen schade te beschermen. De oplader blijft werken, maar met een lagere uitvoer. Zodra de omgevingstemperatuur daalt, wordt de stroom automatisch weer verhoogd.

Instellingen op de Ctek laders


De instellingen op de Multi XS laders (niet alle opties zijn altijd aanwezig):
1. instelling: 14,4 Volt
Normale instelling voor natte, MF- en de meeste gel-accu's
2. instelling: 14,7 Volt
Deze instelling wordt aanbevolen voor het opladen van accu's bij temperaturen lager dan -5°C. Ook geschikt voor veel AGM accu's.
3. instelling: 13,6 Volt / Supply
In deze modus levert de oplader een constante spanning van 13,6V. Dit is de beste onderhoudsmodus voor gebruikstoepassingen waarvoor het maximumvermogen van de accu van belang is. Dit is ook de voedingsstand, zonder dat een accu is aangesloten. Om de oplader in deze modus te kunnen starten is geen tegenspanning vereist.
4. instelling: 16 Volt / Recond
Deze modus wordt gebruikt om sterk ontladen en verzuurde accu's te herstellen (hoog zuurgewicht onderin en laag bovenin). Denk eraan, dat de accu eerst volledig opgeladen moet worden. Gebruik deze modus selectief; de hoge spanning kan vochtverlies veroorzaken. 16V is gewoonlijk geen probleem voor elektronica van 12V-systemen, maar een maximaal resultaat en het kleinste risico voor de elektronica wordt bereikt wanneer de accu wordt afgekoppeld.

Website Ctek


VideoLaderAccuvoltageLaadspanningAccucapaciteitonderhoud totLaadstroomType acculaderIsolatieGarantieIngangsspanningSoort accu'sBeveiligingTemperatuurcomp.Voedingsfunctie
Multi XS 7.012 V14,4 /14,7 /13,6 /15 V14 - 150 Ah 225 Ah 7 A volautomatische 8 staps oplaadcyclus staps oplaadcyclus De lader heeft als bescherming IP65.. 5 jaar 220–240VCA, 50–60Hz loodzuur (Standaard, Calcium, AGM, Gel). --
Multi XS 2512 V14,4 /13,6 /15,8 V40 - 500 Ah 500 Ah 25 A volautomatische 8 staps oplaadcyclus staps oplaadcyclus De lader heeft als bescherming IP44.. 2 jaar 220–240VCA, 50–60Hz loodzuur (Standaard, Calcium, AGM, Gel). --
Multi XS 5.0 Polar12 V14,4 /14,7 /15,8 V1.2 - 110 Ah 160 Ah 0.8 /5 A volautomatische 8 staps oplaadcyclus staps oplaadcyclus De lader heeft als bescherming IP65.. 5 jaar 220–240VCA, 50–60Hz loodzuur (Standaard, Calcium, AGM, Gel). --
Multi XS 5.012 V14,4 /14,7 /15,8 V1.2 - 110 Ah 160 Ah 0.8 /5 A volautomatische 8 staps oplaadcyclus staps oplaadcyclus De lader heeft als bescherming IP65.. 5 jaar 220–240VCA, 50–60Hz loodzuur (Standaard, Calcium, AGM, Gel). --
Pro6012 V14,4 /14,7 /15,8 V10 - 1800 Ah 1800 Ah 5 /60 A volautomatische 8 staps oplaadcyclus staps oplaadcyclus De lader heeft als bescherming IP40.. 2 jaar 220–240VCA, 50–60Hz loodzuur (Standaard, Calcium, AGM, Gel). --
Multi XS 5.0 Test and charge12 V14,4 /14,7 /15,8 V1.2 - 110 Ah 160 Ah 0.8 /5 A volautomatische 8 staps oplaadcyclus staps oplaadcyclus De lader heeft als bescherming IP65.. 5 jaar 220–240VCA, 50–60Hz loodzuur (Standaard, Calcium, AGM, Gel). --
Multi XS 5.0T12 V14,4 /14,7 /15,8 V1.2 - 110 Ah 160 Ah 0.8 /5 A volautomatische 8 staps oplaadcyclus staps oplaadcyclus De lader heeft als bescherming IP65.. 5 jaar 220–240VCA, 50–60Hz loodzuur (Standaard, Calcium, AGM, Gel). --
Multi XS 1012 V14,4 /14,7 /15,8 V20 - 200 Ah 300 Ah 10 A volautomatische 8 staps oplaadcyclus staps oplaadcyclus De lader heeft als bescherming IP65.. 2 jaar 220–240VCA, 50–60Hz loodzuur (Standaard, Calcium, AGM, Gel). --
Smartpass12 V14,4 V28 – 800 Ah 800 Ah 80 A volautomatische 5 staps oplaadcyclus staps oplaadcyclus De lader heeft als bescherming IP65.. 2 jaar 12V-23V loodzuur (Standaard, Calcium, AGM, Gel). --
Multi Lithium XS12 V13,8 /14,4 V5 - 60 Ah 120 Ah 5 A volautomatische 8 staps oplaadcyclus staps oplaadcyclus De lader heeft als bescherming IP65.. 5 jaar 220–240VCA, 50–60Hz loodzuur (Standaard, Calcium, AGM, Gel). --
Multi XTS70/5012 /24 V15,8 /31,6 V40 - 1500 /20 - 750 Ah 1500 /750 Ah 50 /25 A volautomatische 8 staps oplaadcyclus staps oplaadcyclus De lader heeft als bescherming IP20.. 2 jaar 220–240VCA, 50–60Hz loodzuur (Standaard, Calcium, AGM, Gel). --
D250SA12 V14,4 14,7 V40 – 300 Ah 300 Ah 20 A volautomatische 5 staps oplaadcyclus staps oplaadcyclus De lader heeft als bescherming IP65.. 2 jaar 11,5V - 23V loodzuur (Standaard, Calcium, AGM, Gel). --
Smartpass 120 EU12 V23 V28 - 800 Ah 800 Ah 120 A volautomatische 5 staps oplaadcyclus staps oplaadcyclus De lader heeft als bescherming IP65.. 2 jaar 11,5V - 23V loodzuur (Standaard, Calcium, AGM, Gel). --
MXTS4012 /24 V14,4 /14,7 /15,8 en V20 -1200 /10 - 600 Ah 1200 /600 Ah 40 /20 A volautomatische 8 staps oplaadcyclus staps oplaadcyclus De lader heeft als bescherming IP20.. 2 jaar 220–240VCA, 50–60Hz loodzuur (Standaard, Calcium, AGM, Gel). --

Garantie Ctek


Ctek hanteert een strikt dealernetwerk. Wij zijn geregistreerd dealer van dit merk. Als u onverhoopt een probleem heeft met de bij ons aangeschafte producten, wordt het probleem met het product zo spoedig mogelijk opgelost. Wij zullen u verzoeken een email te sturen waarin u het probleem beschrijft. U krijgt dan nadere vragen of een garantienummer en een stappenplan hoe we het probleem kunnen oplossen.

Veel storingen aan een product zoals een mover kunt u gemakkelijk zelf verhelpen door telefonische uitleg van onze monteurs. Een veel voorkomend probleem is, hoe zet ik de afstandsbediening aan...en als dat gelukt is, hoe zet ik de rollen automatisch in beweging naar de band. Het lijkt simpel; maar elk product is beveiligd tegen per ongeluk gebruik en na een jaar is het regelmatig onduidelijk hoe het ook al weer werkte.

In de regel kunt u bij dit merk niet direct bij de fabrikant of importeur terecht.Reserve onderdelen


Als u schade rijdt; of na de garantietermijn problemen krijgt, bieden de merken Truma, PowrMover, Reich en AL-KO een nagenoeg volledig assortiment reserve onderdelen. Bij een klein probleem na de garantieperiode, hoeft u niet een geheel nieuwe mover te kopen. U kunt vaak met een los te bestellen onderdeel het probleem oplossen. Van de meeste movers zijn de onderdelen nog gegarandeerd 10 jaar leverbaar. Daarnaast hebben wij het meest uitgebreide assortiment onderdelen gebruikt en nieuw op voorraad.


Demonstratiedagen CaravanMoverShop


U bent van harte welkom op één van onze demonstratiedagen! Hier kunt u de producten zien en beleven. Tijdens deze dagen kunt u uitleg krijgen over de verschillende movers en accu's. Wij proberen u uiteraard zo volledig mogelijk te informeren en al uw vragen te beantwoorden. Hierdoor kunt u weloverwogen de meest optimale mover kopen voor uw caravan. Ook op andere dagen kunt u langskomen op de shops. Controleer dan wel eerst de openingstijden voor deze week (klik hier). De komende tijd hebben wij de volgende demonstratiedagen:

Zaterdag 25 mei 2019 (10.00 - 14.00) NL-Groningen, NL-Veenendaal, NL-Lelystad
Zaterdag 15 juni 2019 (10.00 - 14.00) NL-Groningen, NL-Veenendaal, NL-LelystadCaravanMoverShop op de beurs

demonstratiedagen
CaravanMoverShop is een internationaal bedrijf en ook dit jaar staan we op vele beurzen in West-Europa. Hieronder het overzicht van de diverse beurzen waar wij te vinden zijn:
2019 augustus

DE-Duesseldorf, 31 augustus 2019 - 08 september 2019, Caravan Salon
DE-Duesseldorf, 31 augustus 2019 - 08 september 2019, Caravan Salon

2019 oktober

NL-Utrecht, 09 oktober 2019 - 13 oktober 2019, Kampeer & Caravan Jaarbeurs
AT-Wels, 16 oktober 2019 - 20 oktober 2019, Caravan Salon Austria
CH-Bern, 24 oktober 2019 - 28 oktober 2019, Suisse Caravan Salon Bern
DE-Erfurt, 31 oktober 2019 - 03 november 2019, Reise Caravan

2019 november

DE-Bremen, 08 november 2019 - 10 november 2019, Caravan Bremen
DE-Leipzig, 20 november 2019 - 24 november 2019, Touristik & Caravaning

2020 januari

DE-Stuttgart, 11 januari 2020 - 19 januari 2020, CMT
NL-Leeuwarden, 23 januari 2020 - 28 januari 2020, Caravana
DE-Oldenburg, 24 januari 2020 - 26 januari 2020, CFR, Caravan Freizeit und Reisen
DE-Hannover, 29 januari 2020 - 02 februari 2020, ABF

2020 februari

DE-Hamburg, 05 februari 2020 - 09 februari 2020, Oohh Hamburg
DE-Essen, 26 februari 2020 - 01 maart 2020, Reise und Camping


caravan-beurzen-messe.jpg

Gratis abonnement op ACSI Freelife magazine

CaravanMoverShop werkt intensief samen met de ACSI. Dit is de internationale specialist op het gebied van campings en kamperen. Naast de bekende campinggidsen, maken zij ook het ACSI Freelife magazine. Dit is het meest informatieve kampeerblad van Nederland. Als u bij ons een caravan mover koopt, krijgt u een gratis abonnement op ACSI FreeLife magazine indien u een Nederlands adres heeft. Indien u gebruik wilt maken van dit aanbod, geef dit dan na montage van de mover door.

acsi-freelife-magazine.jpg

Advertenties van CaravanMoverShop


De naam CaravanMoverShop geeft duidelijk aan wat we doen: wij verkopen caravan movers met bijbehorende accu's en acculaders. De meeste producten hebben wij zelf op voorraad en kunnen wij na bestelling direct verzenden. Wij versturen elke werkdag. Bij elk product staat een indicatie van de voorraad. Wij proberen zoveel mogelijk informatie over de producten online te verstrekken. Daarnaast kunt u ons ook telefonisch bereiken. Wij reageren snel op e-mails. Wij hebben vele advertenties geplaatst in de Kampeer en Caravan Kampioen (KCK) van de ANWB, ACSI Freelife Magazine, Campingvizier, Camping Cars and Caravaning en Reisemobil.

ANWB Kampeer
en Caravan Kampioen

kck advertentie


Prijs en Bestellen


Onze prijs: € 110.00
bestel


Reviews Ctek


2017-01-15, geschreven door: Ludwina de C.:
Onderhoudslader

Mijn ervaring, goeie webside, duidelijke uitleg bij de producten, snelle en correcte levering.

Mvg

Ludwina.

2014-11-24, geschreven door: Vic H.:
Onderhoudslader

Beste,Wij zijn zeer tevreden met de afhandeling van onze bestelling.

Zowel het betalingsgemak als de korrekte levering zijn zeer gewaardeerd.Vriendelijke groeten,

Vic H.2014-10-05, geschreven door: Wim K.:
Onderhoudslader

De acculader werd besteld en dezelfde dag al opgestuurd. Snelle levering en te volgen met Track & Trace. Ideaal.
En dan de lader zelf natuurlijk. In mijn geval de Ctek 7. Aangesloten op mijn camper en klaar.


Kortom helemaal goed.


Betse groet.
Wim

2013-08-15, geschreven door: J.H vd B.:
Onderhoudslader

Goedenavond,

ik heb de lader in goede order ontvangen...hartelijk dank voor de snelle afhandeling

Vr groeten J.H vd B.

2012-01-20, geschreven door: Jos van K.:
Onderhoudslader

Geachte heer Mulder,

Ik bestel via internet om het snel in huis te hebben. Ik heb al betaald en U
komt met het voorstel om het volgende week te verzenden. Lijkt me niet erg handig, als U het niet op
voorraad hebt, biedt het dan niet aan.

Graag geld direct terugstorten of vandaag verzenden.

Met vriendelijke groeten,

Jos van K.

Onze reactie: Wegens onze aanwezigheid op de Caravana beurs in Leeuwarden zijn alle leveringen vertraagd met één werkdag. Dit stond op het moment van bestellen ook duidelijk op de website. De melding was dat de levertijd enkele dagen was. Dus als er staat: Besteld voor 16.00 uur, morgen in huis. En u besteld en betaalt het voor 16.00 uur, dan versturen wij het dezelfde werkdag.

2011-12-07, geschreven door: Albert A.:
Onderhoudslader

Hallo,

Ik heb de lader weer ontvangen en kan dus weer in gebruik.
Hartelijk dank voor de vlotte service!

vr. gr. Albert A.

2010-11-23, geschreven door: Frans B.:
Onderhoudslader

Geachte heer Mulder,

Het pakket is vandaag in goede orde ontvangen. Wat een service en wat een snelheid! Jammer dat jullie geen (VMF) accu's mogen verzenden. (Reactie: De Optima accu's worden wel verzonden.)

Met vriendelijke groet,

Frans B.


2010-10-17, geschreven door: Verbiest K.:
Onderhoudslader

Bedankt voor de snelle levering.

MVG,Klaus

2010-07-14, geschreven door: Dhr. D.:
Onderhoudslader

Opmerking(en):neee ik heb geen vraag ff compliment voor jullie site geen toestanden met invullen enzo, snel en duidelijk en ook de prijzen zijn ok en zelfs geen bezorg kosten dit is bijna niet te filmen hahahaha superhoor!!!! een tot nu toe tevreden klant wacht de bestelling af GROETJES ERIK

2010-03-27, geschreven door: H.S. D.:
Onderhoudslader

Geachte heer Mulder,


Zojuist heb ik de bestelling in goede orde ontvangen, hartelijke dank!


Vriendelijke groet,
H.S. D..

2010-03-01, geschreven door: Thuwis D.:
Onderhoudslader

geachte Mhr Mulder,

De lader vandaag ontvangen in goede staat.
Bedankt voor de snelle service.
grt
Thuwis D.

2010-02-16, geschreven door: T.K.:
Onderhoudslader

Ook goedemorgen,

Ja, routebeschrijving ontvangen.

Ja, mijn zoon komt vanavond tussen 19.00 en 21.00 uur de lader ophalen.

Dank voor snelle service. Uw bedrijf zullen wij onthouden voor verdere aankopen en doorverwijzingen.

Groet.

T.K.

2009-12-12, geschreven door: Ronald:
Onderhoudslader

Goedemorgen Jorg,

Geen enkel probleem. Inmiddels de Ctek op de accu van de auto toegepast en het werkt voortreffelijk!

Hartelijke groeten,

Ronald

2009-11-02, geschreven door: Jean-Pierre C.:
Onderhoudslader

Fijn !
Zeg, is me dat niet allemaal fijn, Jorg ?!
Gewoon, na een doodgewone bestelling, zulke converstaie ?! Man, man, man.
Je zou al voor minder bestellen !
(...)
Ik groet jou !
JP2009-08-18, geschreven door: Frans D.:
Onderhoudslader

Beste Jorg,

De lader is in goede conditie ontvangen en reeds in gebruik.

Nogmaals hartelijk dank voor de uitstekende service!

Met hartelijke groet,

Frans D.

2009-08-03, geschreven door: MVE:
Onderhoudslader

>Ingepakt, morgen bij u!
Bedankt voor de snelle service.

2009-07-21, geschreven door: Peter L.:
Onderhoudslader

Beste Jorg

Ik lees nu je mail. Als je in de gelegenheid ben mag je langskomen vanavond, adres is (adres).
Wel service zeg. Als dit niet uitkomt dan kunnen we altijd een andere afspraak maken. Betaling contant.

Peter

2009-07-18, geschreven door: Joop L.:
Onderhoudslader

Pakket goed ontvangen en lader reeds gemonteerd in mijn caravan.

Groet,
Joop L.

2009-07-05, geschreven door: J. T.:
Onderhoudslader

Geachte heer Mulder,

Bedankt voor uwsnelle reactie en voortreffelijke service.

Met vriendelijke groet,

J. T.

2009-05-28, geschreven door: Anoniem:
Onderhoudslader

Dank u voor de snelle levering!!

Groeten.

2009-05-21, geschreven door: Rob van S.:
Onderhoudslader

Ik begrijp het, Jorg

Verder nog een prima service Jorg, mijn complimenten.

Mvg, Rob

2009-05-12, geschreven door: Daniel D.:
Onderhoudslader

Goederen goed aangekomen.

met dank

A+

Daniel N. D.

2009-03-31, geschreven door: Ive M.:
Onderhoudslader

Hallo,
Het pakket werd zopas geleverd.
Bedankt!
Met vriendelijke groeten,

Ive M.

2009-03-21, geschreven door: Hans van den H.:
Onderhoudslader

Beste heer Mulder,

Dank voor de snelle service, pakket goed ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Hans van den H.

2009-03-03, geschreven door: Theo Z.:
Onderhoudslader

Beste Jorg,

De acculader is vandaag per post aangekomen en dus maar gelijk in gebruik genomen. Dank voor de snelle afhandeling

Groet

Theo Z.

2009-03-01, geschreven door: A.:
Onderhoudslader

Dag Jorg,

Z'n reactie belooft veel goeds voor de toekomst, Bedankt voor het snel reageren. (een normale nummer is echt veel klant vriendelijker : )


Met vriendelijke dank,
Amir

Goedemorgen,

U schreef:
>Opmerkingen: waarom is er geen normale telefoon nummer beschikbaar ?? het is veel te duur!!
Duidelijke taal, ik zorg voor aanpassing. Als het technisch meezit is het 0900 nummer vandaag nog vervangen door een normaal nummer.

Heeft u nog meer op- en aanmerkingen? Een kritische blik kan veel verbeteren.

2009-02-26, geschreven door: Abdelhay R.:
Onderhoudslader

Hoi Jurg,

Heel erg bedankt voor je snelle reactie!

Bedankt voor de snelle en nette service!

Mvg,

A. R.

2009-02-03, geschreven door: Frans S.:
Onderhoudslader

Hoi, het paketje is binnen.
Bedankt voor de snelle service.

mvgr Frans.


Bestel informatiePrijs en Bestellen


Onze prijs: € 110.00
bestelArtikelnummer: 42362
EAN code: 7350009561341

Artikelnummer fabrikant: Multi XS 7.0


Klik hierna op de gewenste taal om de handleiding te downloaden: Nederlands Duits Frans Engels

Telefoonnummer en email©2000-2019 CaravanMoverShop